Uniform

Meny

Hva

9 måneder siden

Prisdryss for Finnmark Rein

Lanseringen av en helt ny merkevare for Finnmark Rein har vært en suksess. I tillegg til fantastiske salgstall har det vanket nasjonal og internasjonal heder for identiteten og pakningsdesignet. Med design som et viktig strategisk virkemiddel er det ekstra stas å hente flere designpriser.

Vi ble tildelt Merket for god design 2016 for identiteten, i Visuelt 2016 ble det 2 gull, i Identitetsdesign og Pakningsdesign mat, helse og husholdning. Det vanket internasjonal heder i Art Directors Club Global, der løsningen fikk bronse i pakningsdesign. Sist, men ikke minst fikk identiteten diplom under Gullblyanten 2015.

9 måneder siden

Merket for god design for 2016 for Finnmark rein

Under prisutdelingen på DOGA 27. april 2016 ble Uniform tildelt den høyt anerkjente prisen for designløsningen, som ble utviklet i samarbeid med Finnmark Rein.

I sin begrunnelse kalte juryen innpakningen en gjennomført og elegant vitalisering av reinkjøtt som kvalitetsprodukt. Det visuelle uttrykket ble beskrevet som minimalistisk, vågalt og vakkert, der råvarene får lov til å spille hovedrollen.

9 måneder siden

2 gull for Finnmark Rein i Visuelt 2016

Norges første produktserie med ferskt reinkjøtt fra Finnmark Rein har blitt anerkjent med to gull i Visueltkonkurransen 2016.

Under prisutdelingen på Posthallen 3. juni 2016 ble Uniform tildelt gull i kategoriene Identitetsdesign og Pakningsdesign mat, helse og husholdning, for designløsningen som ble utviklet i samarbeid med Finnmark Rein.

«Forfriskende at noen går så rent til verks, uten at vi savner noen ting. Et rendyrket konsept og et fantastisk stykke arbeid.»              – Jurykjennelsen, identitetsdesign