Uniform

Meny

Hva

12 måneder siden

Prisdryss for Finnmark Rein

Lanseringen av en helt ny merkevare for Finnmark Rein har vært en suksess. I tillegg til fantastiske salgstall har det vanket nasjonal og internasjonal heder for identiteten og pakningsdesignet. Med design som et viktig strategisk virkemiddel er det ekstra stas å hente flere designpriser.

Vi ble tildelt Merket for god design 2016 for identiteten, i Visuelt 2016 ble det 2 gull, i Identitetsdesign og Pakningsdesign mat, helse og husholdning. Det vanket internasjonal heder i Art Directors Club Global, der løsningen fikk bronse i pakningsdesign. Sist, men ikke minst fikk identiteten diplom under Gullblyanten 2015.

12 måneder siden

Merket for god design for 2016 for Finnmark rein

Under prisutdelingen på DOGA 27. april 2016 ble Uniform tildelt den høyt anerkjente prisen for designløsningen, som ble utviklet i samarbeid med Finnmark Rein.

I sin begrunnelse kalte juryen innpakningen en gjennomført og elegant vitalisering av reinkjøtt som kvalitetsprodukt. Det visuelle uttrykket ble beskrevet som minimalistisk, vågalt og vakkert, der råvarene får lov til å spille hovedrollen.

12 måneder siden

2 gull for Finnmark Rein i Visuelt 2016

Norges første produktserie med ferskt reinkjøtt fra Finnmark Rein har blitt anerkjent med to gull i Visueltkonkurransen 2016.

Under prisutdelingen på Posthallen 3. juni 2016 ble Uniform tildelt gull i kategoriene Identitetsdesign og Pakningsdesign mat, helse og husholdning, for designløsningen som ble utviklet i samarbeid med Finnmark Rein.

«Forfriskende at noen går så rent til verks, uten at vi savner noen ting. Et rendyrket konsept og et fantastisk stykke arbeid.»              – Jurykjennelsen, identitetsdesign