Foto av sirkelformede coasters i trykk papp. Det er ulike grafikk på de, og i midten ser man logoen til Ingierstrand Bad.

Ingierstrand bad

På østsiden av Oslo ligger det unike sjøbadet Ingierstrand Bad. Da den arkitektoniske perlen ble restaurert og gjenåpnet designet Uniform deres logo og visuelle profil.

Foto av en person som står ute i en park, og med en hvit linbag med logoen til Ekebergparken. Personen holder et kart over parken i hånden.

Ekebergparken

På høyden over Oslo ligger Ekebergparken som er en unik og mangfoldig kulturminnepark.

Foto av menyen til restaurant MAEMO.

Maemo

Den norske restauranten som etter hvert har høstet flere Michelin stjerner åpnet med visuell identitet designet av Uniform.

Person foran en stor plansje av Ibsen Festivalen

Ibsenfestivalen

Ibsenfestivalen er en hyllest til Norges største dramatiker, Henrik Ibsen, og hans banebrytende arbeid med teaterkonvensjonene i sin samtid. Året festivalen hadde ny logo og visuell identitet økte billettsalget med 40%.

kopp kaffe med bakst for NSB kundereisen

NSB Kundereisen

Fra logistikkutfordring til helhetlig tjeneste med kunden i sentrum.

Foto av natur og et bytt fra Lysebu, og oppå fotoet ligger Lysebu sin logo i hvitt.

Lysebu

Øverst i Holmenkollen ligger Lysebu kurs og konferansesenter. Visjonen Uniform skapte for Lysebu er «Vi gjør betydningsfulle møter mellom mennesker uforglemmelige»

Foto av en samling med flasker som inneholder fargerik juice fra merket Helios. Flaskene har fargerike variasjoner av Helis sin logo.

Helios

Norges eldste merkevare for økologisk mat.