Molde Fjordhotell

Flere visittkort fra Molde fjordhotell.
Molde fjordhotells logo i mørkeblått påg hvit bakgrunn.
Foto av den karakteristiske arkitekturen av Molde fjordhotell. Hotellets hvite bygg og sorte tak sett fra siden og med klar blå himmel over.
Oversikt over typografien i Molde Fjordhotell sin visuelle profil.
Foto av Molde fjordhotell sin typografi, som er fonten Ogg.
Profilfargene til Molde fjordhotell, so mer mørk blå og lys blå.
Foto fra Molde fjordhotell. Motivet er fra restauranten med fjorden og fjellene skarp i bakgrunnen, mens det står en servitør og dekker bord i forkant.
Restaurant Hav sin logo i sjøgrønn farge, og Restaurant Hav sine profilfarger til høyre. De fargene er vist i firkanter med fargene lys sjøgrønn, sjøgrønn og mørk sjøgrønn.
Vinbaren sin logo i burgunder, og Vinbaren sine profilfarger til høyre. De fargene er vist i firkanter med fargene beige, oransje og burgunder.
Foto av Vinbaren i Molde sitt vinkart som ligger på et bord, satt sammen med et foto fra restauranten hvor en hånd holder en rødvinsflaske og heller vin i ett glass.
Skjermbilde av nettsiden til Molde Fjordhotell
Foto viser en dør med et ikke-forstyrr skilt for Molde fjordhotell, og et foto av et hotellrom med en seng og en blå pute.
Foto viser en konferansemappe fra Molde fjordhotell. Den er oppslått og inneholder et papir som sier at "Kjære gjest, velkommen til oss!"
Flere visittkort fra Molde fjordhotell.